Det blir korv till lunch idag igen

Hallå, hallå alla mina fina läsare! Att gå ut och äta gott och ha en trevlig stund, det är tycker om! Det finns en restaurang som serverar så god korv-lunch i Västervik, och om den här restaurangen hade jag tänkt att berätta om i min blogg idag! Ni som följer mig vet att jag oftast skriver om olika byggföretag. Det är väl inte så konstigt egentligen eftersom jag ofta anlitar tjänster ifrån byggfirmor, i och med att jag köpte ett gammalt kråkslott förra hösten. Det går ju inte att bara bygga och renovera. Äta måste man ju också. Så det här inlägget blir om denna restaurang som heter Korvmoppen, där man kan äta lunch i Västervik.  

Eftersom köket håller på att renoveras måste jag gå ut och äta varje dag, mig gör det inget! Jag har provat flera olika restauranger i Västervik med omnejd och Korvmoppen har blivit mitt absoluta favoritställe! När mitt kök blir färdigrenoverat kommer jag så klart att vilja använda det. Men jag kommer fortsätta att unna mig en god lunch på Korvmoppen då och då. Korvmoppen serverar jättegod mat i en mysig och trevlig miljö som gör att man känner sig välkomnad och också gärna vill sitta där länge och njuta av maten. Det här är alltså en restaurang som serverar lunch i Västervik, gå dit säger jag bara! Det finns mycket att välja på i matväg och det är prisvänligt. Jag tror nog inte att det var så mycket mer som jag hade att säga om det här just nu, men vill ni kanske veta mer om det här företaget och om deras kvalitetskorv kan ni få veta mer om ni går in på deras hemsida eller besöker dem på Facebook.